•  
  •  
  •  
  •  
 

Click PVC Vloeren

PVC - Click - Vloeren van "PVC Vloeren Voordeel"

Allure Locking staat bekend om zijn unieke collectie PVC Click vloeren,voorzien van een uniek clicksysteem. De PVC vloerdelen zijn gegarandeerd duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. De collectie biedt voldoende variatie met stuk voor stuk sfeervolle, comfortabele en praktische vloeren die niet te onderscheiden zijn van echt hout.

De (twee) 2- strooks vloeren en 8 (een) 1- strook vloeren uit het assortiment hebben een synchroonstructuur, de andere tien breedstroken zijn voorzien van een natuurlijke oppervlaktestructuur. De panelen hebben een vierzijdige v- groef of microveiling.
 
Deze PVC vloerdelen met een natuurgetrouwe uitstraling van een echte houten vloer zijn zonder lijm zwevend te leggen. Bij een vlakke harde ondergrond is er geen ondervloer nodig. Door de unieke clickverbinding ontstaat een naadloze vloer die eenvoudig te leggen, vervangen en verhuizen is. Dat maakt Allure Locking bij uitstek geschikt voor renovatie! De PVC vloerdelen bestaan uit heterogeen PVC -dus géén MDF drager- waardoor ze 100% waterbestendig zijn. Met gebruiksklasse 33/42 is het de perfecte vloeroplossing voor zowel particulier als project.

Geschikt voor particulier en commercieel gebruik:
Met zijn hoge kras- en slijtvastheid is Allure Locking ook geschikt voor commercieel gebruik. Het voldoet aan gebruikersklasse 33 / 42, waarmee het een perfecte vloeroplossing is voor bijna alle projecten.
 
Door het unieke clicksysteem zijn deze vloeren snel en eenvoudig lijmvrij en zwevend te leggen. Bij een vlakke ondergrond is er zelfs geen ondervloer benodigd. Allure Locking kan dus ook over een bestaande harde vloer gelegd worden! Het product is daarom bij uitstek geschikt voor renovatie. Vanwege de 100% waterbestendigheid is Allure Locking ook goed toepasbaar in badkamers en kelders en zorgeloos schoon te maken met water. De panelen zijn eenvoudig op maat te snijden, voor de installatie is dus geen zwaar gereedschap nodig. Van zichzelf is Allure Locking zacht en warm aan de voeten en geluiddempend.Toepassing op vloerverwarming- en koeling is geen probleem.

Merken - Click PVC Vloeren:

Allure Locking - Contesse - mFLORLOCK
 
Garantie:
Bij huishoudelijk gebruik is er levenslange fabrieksgarantie op Allure Locking. Bij commercieel gebruik geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Onderhoud Click PVC Vloeren:

Pure Allure Locking is een erg makkelijk te onderhouden vloer. Stofzuig de vloer een aantal keren per week en maak hem periodiek schoon. Hiervoor zijn speciaal op de vloeren afgestemde producten ontwikkeld: Allure Resilient Floor Neutral Cleaner en Allure Resilient Floor Polish. Hiermee onderhoudt en beschermt u de oppervlakte optimaal en behoudt u de frisse uitstraling.

Showroom:
Kom gerust eens kijken bij ons in de showroom, of deze vloerdelen misschien wel eens toepasbaar zouden kunnen zijn in uw leefsituatie.