•  
 •  
 •  
 •  
 

Magnetische PVC Vloeren

Magnetische PVC Vloeren - "PVC Vloeren Voordeel"

De PVC Vloeren Specialist presenteerde als eerste in Nederland het TFD MFD MAGNEET vloersysteem. Wij zijn gevestigd in Budel (Noord-Brabant) vanwaar wij leveren en installeren door Nederland en België met de nieuwste generatie TDF MFD MAGNEET vloersystemen.

Het innovatieve systeem is tevens een aanwinst voor onze totale collectie PVC vloeren. De overdracht van het materiaal is een magnetische film,  die los op de ondergrond wordt  gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig).

De voordelen van Magnetische PVC Vloeren zijn overduidelijk:

Geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, is het extreem bestand  voor zwaar gebruikte gebieden. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden en een snelle en schone installatie.

Deze oplossing is ideaal voor renovatie daar waar er een harde vloer ligt, deze hoef je in veel gevallen niet te verwijderen, zodat de Magnetic Floor direct over de bestaande vloer heen gelegd kan worden. Ook heb je geen wachttijd voor het drogen van lijm en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt.
 
Ook voor winkels, hotels, kantoren, enz. is dit systeem zeer geschikt. De reeds bestaande oppervlakte hoeft niet verwijderd te worden, het leggen  is snel. Daarnaast kunnen de Magnetische vloerdelen eenvoudig weggenomen worden  en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden. Bij het vervangen van de vloerdelenkunt u de magnetische folie vanzelfsprekend hergebruiken.

Het systeem is vanaf heden beschikbaar en onze medewerkers zijn graag bereid om uw evt. vragen te beantwoorden. Of nog beter zodat u de vloerdelen ook kunt bekijken bezoek onze showroom in Budel-Schoot!

Verwerkingsadvies Magnetische PVC Vloeren:

 • De minimale verwerkingstemperatuur in de ruimte dient 18*C te zijn bij een maximale relatieve luchtvochtigheid van 75 %. Ook de vloertemperatuur dient minimaal 15*C te zijn.
 • De pvc stroken of tegels dienen te worden aangebracht op druk-en trekvaste ondervloeren die voldoende vlak en blijvend droog zijn. In het geval van twijfel raadpleeg onze technische buitendienst.
 • De pvc stroken of tegels dienen vooraf goed , minimaal 24 uur, te worden geacclimatiseerd in dezelfde ruimte als waar zij moeten worden aangebracht.
 • De pvc stroken of tegels dienen voldoende over de ruimte te worden verdeeld en zo nodig reeds uit de verpakking te worden gehaald(alleen bij extreme temperatuurverschillen)
 • De magneetfolie goed uitrollen met de glimmende zijde naar boven en haaks leggen ten opzichte van de te verwerken stroken (om voldoende overlap te verkrijgen op de folie) in de ruimte, aanwrijven en passend snijden.
 • Bij toepassing van tegels op halfweg de baan van de folie aanbrengen om zodoende voldoende overlap op de naden van de folie te verkrijgen.
 • Vervolgens de folie enkele uren laten acclimatiseren en dan pas snijden.
 • Meet vervolgens goed uit van waaruit u wilt beginnen met het leggen van de stroken of tegels, dit in verband met het goed uitkomen van de tegels of stroken vanuit het hart van de ruimte naar de wanden toe.
 • Vervolgens kunnen de stroken of tegels door middel van inleggen worden aangebracht en door voorzichtig aan te schuiven naast elkaar worden aangesloten.
 • Tot slot dienen de stroken langs de kanten te worden pas gesneden.

Merk Magnetische PVC Vloeren:
T.F.D.


Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer!