•  
  •  
  •  
  •  
 

Showroom PVC Vloeren

Onze Showroom:

Wij hebben ons met volle overtuiging in het segment van de PVC Vloeren geworpen. Over deze website is nagedacht, want onze wensen waren dat u een zo goed beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn aangaande deze vloeren die voor vele mensen nog totaal nieuw zijn. Wij gebruiken deze tool graag bij het benaderen van klanten en het dienen van advies. Onze doelstelling is om aan de hand van u als klant onze naam nog verder uit te bouwen.

"Wij verkopen hier niet alleen een vloer". Wij proberen een sfeer aan te bieden waar u zich thuis voelt.

"U kunt zich bij ons ongedwongen laten adviseren over een aanschaf waarmee u een groot aantal jaren tevreden moet zijn".

De lokatie is het kleine Brabantse dorpje Budel vrijwel op de grens van Belgiƫ. Hier spelen wij in op de wensen van onze klanten die qua woninginrichting een topproduct voor een scherpe prijs in huis willen.

Verder hebben wij handig ingespeeld op het fenomeen 'Interieur'.

Mensen zijn continu met hun interieur bezig. Het is maatwerk waarvoor wij ook bij u thuis komen kijken. Onze klanten verdienen een op hun behoeften afgestemd advies. Het belangrijkste hierin is dat u zich bij ons op het gemak voelt en vertrouwen heeft in onze service en kwaliteit.

U bent vanzelfsprekend van harte welkom!

Vestigingsadres:
Grootschoterweg 101
6023 AP - Budel-Schoot - Nederland
Telefoon: +31 (0) 495 491399

Openingstijden:
Elke werkdag en op zaterdag van 10.00 - 18.00 - (dinsdag zijn wij gesloten)

Route:


Grotere kaart weergeven